Visie

De missie van Hof van Ghysselte is om een professionele kleinschalige dagbesteding te zijn voor mensen met een PGB of vergelijkbaar budget in Gemeente De Wolden, Hoogeveen, Meppel en omgeving, die behoefte hebben aan begeleiding en zorg op maat door geestelijke en/of lichamelijke en sociale beperkingen.

De dagbesteding is open van maandag tot en met vrijdag van 10.00-16.00 uur en er is plaats voor maximaal 8 deelnemers.

Vervoer van en naar de eigen woning wordt, indien nodig, door ons geregeld.

De visie van Hof van Ghysselte is dat mensen met een beperking een gastvrije en laagdrempelige ontmoetingsplaats in hun directe omgeving nodig hebben. Een sfeervolle, huiselijke plek waar je mag zijn wie je bent. Een plek waar je je gekend en gehoord voelt. Dit betekent dat onze mensen zich voor de volle 100% zullen inzetten om er voor de deelnemers te zijn.

Wij willen stimuleren om actief en in beweging te blijven door een positieve, prikkelende sfeer te creëren, waarin wordt gekeken naar de kwaliteiten, wensen en de mogelijkheden van de deelnemers.

Bij de Hof van Ghysselte kun je anderen ontmoeten, aan activiteiten deelnemen en met elkaar eten. Soms is dat samen met partners, mantelzorgers of anderen uit de naaste omgeving.

Dankzij onze missie en visie zullen deelnemers, mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers zich thuis voelen op deze warme plek, waar tijd en aandacht voor elkaar is.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.